TATTOO & PIERCING

     STUDIO GERT

Visite kaartje1 Visite kaartje1

LET OP!!!  LET OP !!!  LET OP!!! LET OP!!! LET OP!!

Helaas is gebleken dan niet iedereen even zorgvuldig met de gemaakte afspraken en dus met onze tijd omgaat.

Om die reden zijn wij moeten overgaan tot het in rekening brengen van een aanbetaling van 50 euro bij het maken van een tekening en/of een afspraak. (GEEN PINAUTOMAAT AANWEZIG)

Dit bedrag wordt na het zetten van de tattoo in mindering gebracht van de totale kosten. Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten.Doe je dit niet of wil je de afspraak annuleren dan betekent dit automatisch dat je de aanbetaling kwijt bent (dit ter compensatie van de reeds door ons geïnvesteerde tijd).

Vanwege de vele mogelijkheden kunnen we vooraf telefonisch of per email GEEN prijsopgave doen.

Wij hopen dat je hier begrip voor kunt opbrengen.

 

Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een keer bij ons langs komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn of om je vragen te stellen. We hebben meer dan 100.000 verschillende voorbeelden om een keuze uit te maken, bijvoorbeeld Tribal, Asian, Celtic, Bloemen, Hartjes, Dieren enzovoorts. Wij kunnen elke tekening combineren en/of aanpassen aan je persoonlijke wensen. Ook voor het wegcoveren  of refreshen van je oude tattoo kun je bij ons terecht. Kijk op onze adrespagina voor de adressen en openingstijden van onze shops. Graag vooraf even bellen voor een afspraak, zodat je er zeker van kunt zijn dat we dan alle tijd voor je hebben.

Let op:

Wil je een tattoo laten aanbrengen en ben je jonger dan 18 jaar of een piercing en ben je jonger dan 16 jaar, dan moet je een schriftelijke toestemming van één van je ouders kunnen overleggen.

 

Active-Instagram-3-icon Facebook