Over mij

Tattoo Studio Gert is al sinds jaren een begrip in de tattoowereld. Van heinde en ver weten klanten de weg naar de shop in Overasselt te vinden om hun tattoo te laten zetten.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten zich bij ons op hun gemak voelen, daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Zodat wij alle tijd en zorg aan elke tatoeage kunnen besteden, groot of klein.


Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een keer bij ons langs komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn of om je vragen te stellen. We hebben meer dan 100.000 verschillende voorbeelden om een keuze uit te maken, bijvoorbeeld Tribal, Asian, Celtic, Bloemen, Hartjes, Dieren enzovoorts. Wij kunnen elke tekening combineren en/of aanpassen aan je persoonlijke wensen. Ook voor het wegcoveren  of refreshen van je oude tattoo kun je bij ons terecht. Kijk op onze adrespagina voor de adressen en openingstijden van onze shops. Graag vooraf even bellen voor een afspraak, zodat je er zeker van kunt zijn dat we dan alle tijd voor je hebben. 

Let op:

Wil je een tattoo laten aanbrengen en ben je jonger dan 18 jaar of een piercing en ben je jonger dan 16 jaar, dan moet je een schriftelijke toestemming van één van je ouders kunnen overleggen.
LET OP  LET OP  LET OP  LET OP  LET OP LET OP LET OP LET OP LET OP!!!!!
Gezien sommige klanten niet zorgvuldig omgaan met gemaakte afspraken zijn wij genoodzaakt bij het maken van de afspraak een aanbetaling te vragen.
Dit is 50 euro voor kleine tattoos en voor grotere tattoos cq projecten 100 euro.
Dit is een aanbetaling op je totaal bedrag dus geen extra kosten.
Ben je verhinderd, ziek of wat voor reden ook dan moet minimaal 24 uur voor de afspraak netjes afmelden zo niet ben je je aanbetaling kwijt dit gezien de tijd cq werk wat we gedaan hebben en we op kortere termijn deze plek niet meer kunnen opvullen.